Demet Akalın’ın takipçi oyunu ortaya çıktı

Instagram ve Twitter hesaplarında takipçi satın aldığı konuşulan Demet Akalın’ın kullanıcı sayısı bir anda düştü.

Akşam’da yer alan habere göre yumurta takipçileriyle kullanıcı sayısını artıran Demet Akalın’ın bu oyunu ortaya çıktı. Instagram, Akalın’ın sahte takipçilerini silince sanatçı, yeniden 2 milyona yakın takipçi satın aldı.

SAHTE KULLANICILAR

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Akalın, hem kliplerindeki izlenme oranı hem de takipçi sayısıyla her zaman listenin ilk sıralarında yer alıyordu. Şarkıcının tüm bu iddialı paylaşımların ardından ünlü ismi takip edenlerin sahte olduğu ortaya çıkmıştı.

GECE YARISI DÜŞÜŞ

Her ne kadar Demet Akalın bunu kabul etmese de önceki günlerde ilginç bir olay yaşandı. 6 milyona yakın takipçisi olan sanatçının listesi gece yarısı bir anda 4 milyona düştü.

Bunun nedeni ise Instagram’ın sahte bulduğu hesapları kapatması oldu. Bu olaylar zinciri karşısında 2 milyona yakın takipçisini kaybeden Akalın, hemen takipçi satın alarak olayı ört bas etti.

Demet Akalın’ın Twitter’daki takipçileri yumurta olduğu gözlenirken Instagram’da ise yabancılar yer alıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.