Demet Akalın’dan şok Hande Yener çıkışı

Popçu Demet Akalın, Sahne İstanbul’da konser verdi. Aynı günün akşamı Çorlu’da da sahne alan Akalın, dönüş yolunda bedeni yorgun düşünce aracın içinde uyuyakaldı.

demet

Yaklaşık bir saat kestiren sanatçı, flaşların patlamasıyla yerinde kalktı ve “Çok çalışınca yorgun düştüm” dedi. Ezeli rakibi Hande Yener’in, kendisinin bir fanının paylaştığı konser takvimi programı resminin altına yaptığı emojili yorum sonrası çok sert konuşan Akalın, konuyla ilgili sorulara “Bir daha benim çevremde Hande’nin ismini anmayın, sizinle bir daha konuşmam ” dedikten sonra sahne performansını sergiledi. Bu arada sanatçı, Çorlu’daki konserine yetişmek için emniyet şeridini kullanmasını ise “Parası neyse öderim. Okan Bey kullanıyordu’ sözleriyle yorum getirdi.

Parası neyse öderim

Bir günde iki ayrı yerde sahne alan Demet Akalın, Çorum’daki konserine yetişmek için emniyet şeridini kullandı. Tepkilere ise “Parası neyse öderim. Okan Bey kullanıyordu” yanıtını verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.