Demet Akalın’dan Serenay Sarıkaya’ya albüm teklifi

Serenay Sarıkaya’nın kamera arkası görüntüleri sosyal medyayı salladı.

Serenay Sarıkaya’nın Mavi 2016 Sonbahar/Kış koleksiyonu fotoğraf çekimlerine ait kamera arkası görüntülerinin yer aldığı video yayınladı.

YouTube video

İlk olarak kapalı bir spor salonunda karşımıza çıkan Sarıkaya, ardından gökdelenlerin terasında objektiflere poz veriyor. Her zamanki romantik görünümün aksine, Serenay Sarıkaya bu kez asi, rocker ve isyankar bir imaj çizerken kameralara yansıyor. Serenay Sarıkaya’nın bu halleri ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın da dikkatinden kaçmayınca Akalın, “Bu kız rockstar olmalı! Şarki söylemeli! Yok böyle bi çekicilik 2. Kere söylüyorum ben albüm yapmaya hazırım” notuyla Instagram hesabından paylaştı. Serenay Sarıkaya’nın yeni görünümüne binlerce yorum ve beğeni geldi.

demet serenay

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.