Demet Akalın’dan Hülya Avşar’a: Beni Okan 5 değil 25 yıl sonra aldatabilir

Hülya Avşar ve Demet Akalın arasındaki polemik gün geçtikçe büyüyor.“Benim söylediklerim 5 sene sonra anlaşılıyor” diyen Avşar’a Akalın, “Beni Okan 5 değil 25 yıl sonra aldatabilir” yanıtını verdi.

Hülya Avşar geçen hafta programında “Erkekler arada bir eşlerine çaktırmadan çapkınlık yapmak zorunda. O zaman evlilikleri yürür ve bir yastıkta yaşlanabilirler” demiş, büyük tepki çekmişti. Demet Akalın ise Avşar’ın bu sözlerine, “Canım kadar severim. Ama beni delirtiyor. Kendisi aldatıldığı için tüm kadınlar aldatılsın, herkes üzülsün istiyor” diyerek karşılık vermişti. Gelen tepkilerden sonra Hülya Avşar bir açıklama daha yaparak “Benim söylediklerim beş yıl sonra anlaşılıyor” dedi ve Akalın’dan yanıt gecikmedi. Önceki gece Etiler’de sahneye çıkan Demet Akalın, mekana eşi Okan Kurt ile birlikte geldi. Karşısında basın mensuplarını gören Akalın,” “Basın toplantısı mı var. Bu ne kalabalık” diyerek takıldı.

25 yıl sonra izin veririm

Hülya Avşar’ın “Beni beş yıl sonra anlarsınız sözü hatırlatıldığında Okan Kurt, “5 değil 25 yıl sonra bile aldatmam” dedi. Eşinin sözlerine “5 değil de, 25 yıl sonra Okan’ın beni aldatmasına izin verebilirim” diyerek esprili bir yanıt veren Akalın’a eşi anlamlı bir yanıt verdi. Okan Kurt, “Bence bir insanın kendisine saygısı yoksa, karşısındakini aldatır” diyerek eşinin gönlünü kazandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.