Demet Akalın’dan Gülben Ergen’e olay sözler

Bu polemiklere girmeyecek kadar sevdiğim bir eşim var. Demet Akalın’dan Gülben Ergen’e olay sözler.

Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın’ın Gülben Ergen’i Instagram’dan sildiği iddia edilmişti. Gülben Ergen’in Demet Şener’i takibe almasının ardından Demet Akalın’ın Ergen’i takipten çıkardığı öne sürülmüştü.

DEMET AKALIN FENA PATLADI

Pop müziğin kraliçesi Demet Akalın, hakkında çıkan iddialara son noktayı koydu. Demet Akalın, Gülben Ergen’in Mustafa Erdoğan ve Erhan Çelik’i aldattığı iddialarına da göndermede bulundu.

Pop müziğin kraliçesi Demet Akalın, konuyla ilgili ”Yok, tam tersi aslında. O beni çıkardı. Sonra da takip etmiş. Ben takılmam öyle şeylere ama bu polemiklere girmeyecek kadar sevdiğim bir eşim var” diyerek son noktayı koydu.

Şimdi gözler Gülben Ergen’e çevrildi. Bakalım Gülben Ergen, Demet Akalın‘ın bu sözlerine nasıl cevap verecek merak konusu.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.