Demet Akalın, yılbaşı gecesi DJ’liği çok eleştirilen eşi ile aynı sahnede olacak

Demet Akalın, yılbaşı gecesi DJ’liği büyük eleştiri alan eşi Okan Kurt ile aynı sahnede olacak

Okan Kurt için, “Kendime rakip yarattım ” diyen Demet Akalın eşi ile birlikte İstanbul Kalamış’ta bulunan Wyndham Grand’da sahnede olacak.

ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTULMUŞTU

Okan Kurt DJ olunca, “Ne alaka adamın işi gücü yok mu ne DJ’liği? Demet Akalın’ın kocası diye başımıza DJ mi kesildi ?” gibi eleştiriler almıştı.

Akalın ise bu eleştirilere, “Müziği seven herkes bu işi yapabilir buna herkesin hakkı var değil mi ? Eleştirenler önce bir dinlesin adam süper çalıyor bu işler arz talep meselesidir talep varsa size ne? ” diye cevap vermişti

Eşinin DJ olmasına Demet Akalın, “Okan önceden aile ortamında çalardı. Hatta 4 sene önce oturduğumuz siteden teklif gelmişti. Ben de göndermemiştim. Şimdi aldı, yürüdü. Şöhret oldu” diyor.

Okan Kurt yaz aylarında beach’lerde iki saat şarkı çalmanın karşılığında 15 bin lira kazandı.

Okan Kurt yaz aylarında beach’lerde iki saat şarkı çalmanın karşılığında 15 bin lira kazandı.

Demet Akalın ise bir saat sahneye çıkıp, 60 bin lira kazandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.