Demet Akalın ve eşi icra sonrası işe sarıldılar

Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt’un nakliye işindeki çöküşü sürüyor. Ünlü iş adamı neredeyse her gün bir mekanda DJ’lik yaparken ünlü popçu da aynı anda konserler veriyor.

Ünlü popçu Demet Akalın ne zaman sahneye çıksa eşi Okan Kurt onu yalnız bırakmazdı. Ünlü çift konser alanına birlikte gider hatta Okan Kurt eşini sahneye kadar kendi elleriyle çıkartırdı. Fakat artık aynı anda çalışmak zorundalar. İddiaya göre Okan Kurt Çatalca’daki nakliye firmasında çalışan işçilerinin maaşlarını ödeyemez durumda.

İLK KEZ İSTANBUL’DA ÇALDI

Kısa süre önce Demet Akalın’ın maddi sıkıntılar nedeniyle boşanacağı söylenmiş ünlü popçu canlı yayında bu duruma isyan etmişti. Çift aralarındaki soğukluğu giderip yollarına devam etme kararı aldı. Bu arada işe güce yöneldiler. DJ’lik yapmaya başlayan okan Kurt tüm yaz tatil beldelerinde çalıştı. Önceki gece de ilk kez İstanbul Nişantaşı’nda lüks bir eğlence mekanının DJ kabinindeydi.

BELEDİYE FESTİVALİNDEYDİ

Oldukça keyifli olduğu görülen Okan Kurt, sabahın ilk ışıklarına kadar mekana gelen müşterilerle birlikte eğlendi. Aynı dakikalarda Demet Akalın ise 27. Uluslararası Katibim Festivali’nde konser verdi. Harem Otoparkı’nda düzenlenen festival kapsamında sevilen şarkılarını seslendiren Demet Akalın’ı 15 bin kişi izledi. Güneş

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.