Demet Akalın: Sokakta kaldım, kimse evini açmadı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın son dönemlerde hakkında evine haciz geldiği haberleri sonrası katıldığı televizyon programında sinir krizi geçirdi.

Demet Akalın ve Okan Kurt’un evlerine geçen hafta haciz işlemi yapılmıştı. Akalın konuyla ilgili “Karar durduruldu. Sahte belge var, borç yok” açıklaması yapmıştı. Akalın, evine icra gelmişken Berkay’ın dünyaya gelen kızı için 15 bin liraya yakın altın alması olayı daha da kızıştırmıştı. Bir televizyon programında bu konudan nispet şeklinde bahsedilince Demet Akalın, telefona sarıldı. Sinir krizi geçirerek ağlamaya başlayan Akalın, “Bana o gün evini açan Berkay. Kimse aramamıştı beni ben sokakta kalmıştım! O gün Berkay’a gittim. Çünkü 10 günlük bebeğiyle bana evini açan Berkay Şahin! Beni hastanelik edeceksiniz gerçekten. Benim bir tane evladım var. Onun için yaşıyorum. Kimseye borcum yok” dedi. Bu arada Akalın ile Kurt’un boşanacağı kulaktan kulağa yayıldı. Akalın’ın basın danışmanı dedikoduları yalanladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.