Demet Akalın sahneyi podyuma dönüştürdü

Demet Akalın Pırlanta ismini verdiği albümünün ilk İstanbul konserini önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezinde verdi. Hayranlarının büyük ilgi gösterdiği geceye Akalının sirk konseptli renkli sahne şovları ve sürprizleri damgasını vurdu.

Demet Akalının artık bir gelenek haline gelen Bostancı Gösteri Merkezi konseri yine renkli anlara sahne oldu. Haftalardır süren hazırlık çalışmalarının ardından yeni ve eski albümlerinden 24 şarkılık repertuarıyla kulaklara hitap eden Demet Akalın, konser boyunca değiştirdiği kostümleriyle de göz doldurdu.

Verdiği kilolarla dikkat çeken Demet Akalının kostümleri Barış Avcı ve Bener Hamamcı tarafından 2 haftada hazırlandı. İlk kostümünde 5000 inci ve 5000 kristal taş ile hazırlanan özel bir elbise giyen Demet Akalın, 8 kiloluk elbisesiyle gerçekleştirdiği dans performansıyla alkış topladı. Sahneye dev bir pırlanta üzerinde şarkı söyleyerek çıkan Demet Akalının kırmızı tüyler ve kristal taşlarlar işlenmiş kostümü de çok beğenildi.

SÜRPRİZLERİ ÇOK KONUŞULDU

Demet Akalın yeni albümünden Çalkala şarkısının klibini de ilk defa konserinde hayranlarına izletti. Müjdat Küpşi nin çektiği klip Bostancı Gösteri Merkezini dolduran Demet Akalın hayranları tarafından çok beğenildi.

DEMET & BERKAY DÜETİ AYAKTA ALKIŞLANDI !!!

Konserin büyük sürprizlerinden biri de Berkaydı. Berkay ı sahneye Gel Gel şarkısını seslendirerek davet eden Demet Akalın, Berkayın sahneye gelmesiyle birlikte sürprizini gerçekleştirdi. Berkayla birlikte seslendirdikleri ve birlikte klip çekecekleri Beş Yıl Sonra şarkısını canlı olarak okuyan ikilinin düeti dakikalarca ayakta alkışlandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.