Demet Akalın, sahnede hem coştu hem coşturdu

Türk Pop Müziğinin ünlü ismi Demet Akalın önce ki gece BVS Group’a ait Nossa Costa’da ilk galasını gerçekleştirdi.

Sahnesine başlamadan önce konuşma yapan sanatçı Nossa Costa’ da olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek tüm misafirlerine teşekkür etti.

Sarı renkli Chanel marka kıyafeti ile sahnede seyircilerinin karşısına çıkan Akalın , ‘Ders olsun’ adlı şarkısı ile konserine başladı.
Akalın, gece boyunca hareketli şarkılar ile hayranlarını coştururken bir yandan dans ederek hem eğlendi hem eğlendirdi.

İlginin oldukça yoğun olduğu sahnede kalabalığı gören Demet Akalın, Nossa ‘ da sahne almaktan mutlu olduğunu söyledi.

Ünlü Popçu daha önceki konserlerinde olduğu gibi doğum günleri olduğunu söyleyen hayranlarının doğum günlerini kutladı. Zaman zaman hayranları ile de sohbet eden Demet Akalın sevenlerinden yoğun ilgi gördü.

blank

Kendine dansçıların da eşlik ettiği Akalın, ‘Gölge’, ‘Hayalet’, ‘Nazar’, ‘Evli, mutlu, çocuklu’, ‘Koltuk’, ‘Bebek’ ve ‘Çalkala’ adlı şarkılarla devam ettiği konserinde hayranlarına güzel bir gece yaşattı. Sanatçı hayranlarının ‘selfie’ çekme isteklerini de geri çevirmeyerek, birçok hayranıyla fotoğraf çektirdi.

Yaklaşık iki saat konser konser veren sanatçı hayranlarına keyifli anlar yaşatarak , gece sonunda “ Dans Et ” parçası ile sahnesine ve sevenlerine veda etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.