Demet Akalın, Rihanna ile pişti oldu

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, dünyaca ünlü pop yıldızı Rihanna ile pişti oldu! Geçtiğimiz günlerde Alanya’da konser veren Demet Akalın’ın sahne kıyafeti olay oldu. Dünyaca ünlü şarkıcı Rihhana’nın transparanız elbisesinin aynısı giyen Akalın’ı takipçileri ‘Orijinal değil, seninki astarlı’ diye eleştirince ünlü şarkıcı isyan etti. Gelen mesajlar üzerine Akalın ‘Of amma da yazmışsınız! Yok yiyorsa orijinalini giy, yok teyze olmuşsun, yok bilmem ne! Orijinali astarlı! Göğsü de böyle çıtçıtla kapalı. Kime yakıştığı ortada! İyice bakın. Komşunun kızıyla pişti olmamışım. Bi destur!’ yanıtını verdi. Giyim tarzı ile hep ön planda olan Rihhana’nın transparan elbisesi günlerce konuşulmuştu.

demet

rihanna

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.