Demet Akalın profesyonel meslek hayatının 20. yılını özel bir albüm ile kutluyor

Şimdiye kadar yaptığı 9 albüm, 2 single , 2 maxi single ile her defasında dinlenme ve satış rekorları kıran Pop Müziğin kraliçesi Demet Akalın profesyonel meslek hayatının 20. yılını özel bir albüm ile kutluyor.

7 Kasım Pazartesi günü DMC etiketiyle müzik severlerle buluşacak Demet Akalın albümünde yer alan “Rakipsiz” şarkısının ismini albümüne verdi. Dün akşam albümünün stüdyo çalışmalarını tamamlayan Demet Akalın çok içime sinen bir albüm oldu” diyerek duygularını dile getirdi.

Geçen yılın en çok satan albümünün sahibi olan Demet Akalın, “Rakipsiz” adını verdiği albümünün ve 20 . yılının ilk konserini de 19 Kasım Cumartesi gecesi İstanbul Bostancı Gösteri Merkezinde büyük bir show ve sürprizler ile verecek…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.