Demet Akalın, Murat Dalkılıç’ı yalanladı

Demet Akalın, Murat Dalkılıç’la yaşadığı afiş ve uçak krizi sonrası şarkıcı, “Benim gündem değişti. Klibim var onu düşünüyorum. Cevaplık bir şey yok. Kırıldığımı ve kızdığımı söyledim” dedi.

Demet Akalın, önceki gece Etiler’de bir mekanda sevenleriyle buluştu. Program sonrası eşi Okan Kurt ile el ele mekandan ayrılan Demet Akalın, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Akalın, Murat Dalkılıç’la yaşadığı afiş ve uçak krizi sonrası şarkıcı, “Benim gündem değişti. Klibim var onu düşünüyorum. Cevaplık bir şey yok. Kırıldığımı ve kızdığımı söyledim” dedi.

“HANIMEFENDİ OLAMIYORUM”

Murat Dalkılıç, geçtiğimiz günlerde doğum gününü kutlayan Berkay’ın kutlamasına katılmamış, sebebinin ise Demet Akalın olmadığını söylemişti. Akalın ise Dalkılıç’ın aksine, “‘Onlar gitsin biz geliriz’ demiş. Nedense mikrofonların karşısına geçince pek hanımefendi olamıyorum” diyerek Dalkılıç’ı yalanladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.