Demet Akalın kaldığı yerden başlıyor

Dur durak bilmeyen Demet Akalın yoğun konser maratonunu İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi konseriyle zirveye çıkarıyor! Demet Akalın, uzun bir aradan sonra İstanbuldaki ilk konserini 17 Ekim 2015 Cumartesi Bostancı Gösteri Merkezinde verecek . Geçtiğimiz yıllarda Bostancıda gerçekleştirdiği konserlerdeki şovlarıyla büyük beğeni toplayan Akalın, bu yılki konserinin biletleri günler öncesinden tükendi
Müzikseverler için unutulmayacak bir gecenin ön çalışmalarına başlayan Demet Akalın her yıl olduğu gibi bu yıl da görsel bir şölen sunmak için kolları sıvadı. Şarkılarının yanı sıra dans performansları, sahne tasarımı ve ışık şovlarıyla beğeni toplayan Akalının biletleri günler öncesinden tükendi.
Biletleri günler öncesinden tükenen konseri için özel bir projeye hazırlandıklarını söyleyen Akalın, çarpıcı sahne ve ışık tasarımının damga vuracağı konserinde yine farkını konuşturacak.
Geçtiğimiz yaz başı çıkardığı Pırlanta adını verdiği albümüyle satış rekoru kırarak hem Unkapanının yüzünü güldüren hem de 100.000 i aşan satışı ile rekora imza atan Demet Akalın üçüncü klibini konserde ilk defa hayranlarına izletecek.

Müjdat Kupsi yönetmenliğinde Çalkala adlı şarkısına 16 saat çekilen klipte Demet Akalın dört ayrı kostüm giydi.

8 dansçının Demet Akalına eşlik ettiği klibin stylingini Baner Hamamcı yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.