Demet Akalın, İstanbul Beykoz’da ki silahlı saldırının ortasında kaldı

İstanbul Beykoz Anadolu Hisarı’ndaki ünlü bir restoranda silahlı saldırı meydana geldi. Saldırıda 1 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin yaralandığı iddia ediliyor. Olayın terör saldırısı olmadığı belirtilirken 1 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Saldırının yapıldığı sırada mekanda popçu Demet Akalın’ın da olduğu öğrenildi

İddiaya göre 12 yıl önce babasını öldürdüğü iddia edilen bir kişiyi restoranda gören kişi sağa sola ateş etti.

Saldırdığı kişiyi ağır şekilde yaralayan şahsın silahından çıkan kurşunlarla çok sayıda kişinin yaralandığı, yaralıların bir kısmının Kavacık Medistate Hastanesi’ne bir kısmının ise Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenildi.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Saldırıya uğrayan şahsın Ümraniye Devlet Hastanesi’ne götürülürken yolda hayatını kaybettiği belirtiliyor.

SALDIRIDAN SONRA SİGARA YAKMIŞ

Öte yandan kanlı saldırıyı gerçekleştiren kişinin şarjöründeki mermi bitince sigara yaktığı ileri sürülüyor.

blank

DEMET AKALIN DA MEKANDAYDI

Anadolu Hisarı’nda saldırının gerçekleştiği mekanda ünlü popçu Demet Akalın da vardı. Saldırı şokunu yaşayan Demet Akalın yaşadıklarını “Korkunçtu kargaşada elimi incittim ama çok kişiye kırılan camlar girdi” ifadeleriyle Twitter adresinden paylaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.