Demet Akalın, Elazığlıları coşturdu

Demet Akalın, Doğu’nun En Yüksek Binası ESN Twin Towers’ın Lansmanında Sahne Aldı

Demet Akalın, bu kez Elazığlıları coşturdu. ESN Esenler Yapı İnşaat’ın temelini attığı Doğu Anadolu’nun en yüksek binası ESN Twin Towers’ın lansmanında sahne alan Akalın, hayranlarıyla sahnede selfie çektirmekten şarkı söyleyemedi. Ece Erken’in sunumuyla renklenen gecede en güzel şarkılarını seslendiren Akalın, Diyarbakır Malatya gibi komşu şehirlerden gelen hayranlarına ve Elazığlılara halk konseri sözü de verdi.

Gündüz Türbe, Gece Sahne

Konser öncesi Elazığ’ın simge yapılarından Harput’taki Arap Baba Türbesi’ni de ziyaret eden Akalın, başını kapatıp dua etti. Türbe ziyaretini konser sırasında seyircilere anlatan sanatçı, ‘Gündüz başımızı kapatıp dua ettik, akşam mini etekle sahneye çıktık. Olsun, kalbimiz temiz’ dedi.

Sahnede Doğu’nun en yüksek binasını inşa eden ESN Esenler İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Demir’le sohbet eden ve Elazığlılar için yüzde 5 indirim sözü alan Akalın, ‘Ece’yle bana da bir daire hediye edersiniz artık. 2+1 daire bize yeter. Dönüşümlü kullanırız’ dedi.

Elazığ’ın yeni yerleşim merkezinde mağaza blokları ve sosyal buluşma noktalarıyla üst düzey yaşam standartları sunan ESN Twin Towers satışa çıktı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.