Demet Akalın 2016’ya şimdiden imzasını attı

Çıkardığı tüm albümler ve şarkılarıyla rekorlar kıran, son albümü Pırlanta’nın satış başarısı nedeniyle Altın Plak Ödülü kazanan Pop Müziğin kraliçesi Demet Akalın 2016nın konser rekoruna da şimdiden imzasını attı.

Tüm albümleri en çok satan albüm unvanı kazanan, konserleriyle hem yurt içi hem yurtdışında gidilmedik yer bırakmayan Demet Akalın 2016 yılının tüm aylarına şimdiden iş almaya başladı. Sahnede kendini çok mutlu hissettiğini söyleyen Akalın, geçtiğimiz Ocak ayında 12 konser verdi, yaz sezonunun başlamasına aylar olmasına rağmen de şimdiden 54 konser anlaşması yaparak bu alanda bir rekor kırdı.

Demet Akalının konser takviminden bazı tarihler şöyle:

10 Şubat Antalya ,13 Şubat İstanbul, 20 Şubat Konya, 26 Şubat Eskişehir, 27 Şubat Adana, 5 Mart Mannheim, 6 Mart Berlin, 12 Mart Achen, 16 Mart Antalya, 19 Mart İzmir, 26 Mart Münih, 7 Mayıs İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi, 20 Mayıs Bodrum, 29 Mayıs Biga, 4 Haziran Ankara, 6 Temmuz Kıbrıs, 10 Temmuz İnegöl

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.