“Deliha 2”nin efsaneleşen cücük hareketi kliplendi

Filmde Enis Arıkan’ın seslendirdiği “Cücük” şarkısı çok beğenilip dillere dolanınca ekip, şarkıya yeni sözler yazıp stüdyoya girdi! Filmin oyuncuları gişede gördüğü yoğun ilgiyi kliple kutladı!

Gupse Özay, Hülya Duyar, Mert Öner, Fatih Özkan ve Mehmet Er stüdyoda hem çok eğlendi, hem de sevenlerine bir şarkı armağan etti. Gupse Özay bu eğlenceli klibi “Müzik listelerini altüst eden CÜCÜK şarkısını dinlediniz mi?” diyerek kendi instagram sayfasından paylaştı. Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği “Deliha 2” sinemalarda güldürmeye devam ediyor!

YouTube video

“Deliha 2” Kısa Hikaye:

Zeliha hala deli, çok samimi ve başına sürekli yeni dertler açıyor. İlk filmde aşkın peşinde koşan Zeliha, ikinci filmde artık bir kariyer yapmanın yolunu arıyor. Aşçı olmanın hayalini kurarak bir restoranda çalışmaya başlıyor. Hem ortalığı birbirine katıyor, hem de yine de tanıştığı herkesin hayatına dokunuyor. Zeliha sonunda hayalini kurduğu şeylere ulaşabilecek midir, yoksa gerçek dünya hayallerini ve kalbini mi kıracaktır?

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.