Delibal, Antalya’yı ayağa kaldırdı

Ay Yapım imzalı, Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun rol aldığı yılın en güzel aşk filmi ‘Delibal’ın Antalya galası 22 Aralık Salı gecesi Antalya Shemall Alışveriş Merkezi CinemaPink salonlarında gerçekleştirildi. Gala için Antalya’ya giden Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu’ya Antalyalı hayranları yoğun ilgi gösterdi.

Delibal’ın oyuncuları Çağatay Ulusoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve filmin yönetmeni Ali Bilgin Antalya’da hayranlarıyla biraraya geldi. Antalya Shemall Alışveriş Merkezi CinemaPink salonlarında gerçekleşen film gösteriminden önce hayranlarının karşısına çıkan Çağatay Ulusoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Ali Bilgin salonu dolduran konuklara geldikleri için teşekkür etti. Oyuncuların davetlileri selamlamalarının ardından hep birlikte film izlemesine geçildi.

Aynı üniversitede okuyan Barış ve Füsun’un sarsıcı ve ezber bozan büyük aşklarını beyaz perdeye taşıyan
Delibal 25 Aralık Cuma günü tüm Türkiye’de vizyona giriyor.

delibal1

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.