Dedikodusu bol bir döneme giriyoruz

Bugün Güneş’in İkizler burcuna geçişi ile bol bol iletişim, seyahat, dedikodu, eğitim, bilgi alış-verişleri başlayacak.

Bir aydır “Güneş” Boğa burcunda seyahat ediyor. Bu bir aylık süreç genel olarak hayatımızın odak noktası “para, mevki, bütçe, harcamalar, keyif, zevk veren konular” olmuş olabilir. Hayatımızda bir şeyleri sabit ve istikrarlı bir hale getirmek içinde çaba sarf etmiş olabiliriz.

Şimdi odak noktamız 20 Mayıs günü Güneş’in İkizler burcuna geçişi ile bol bol iletişim, seyahat, dedikodu, eğitim, bilgi alış-verişleri üzerine kurulu olacak. İkizler burcu denilince akla hemen iletişim ve haberleşme gelir. Güneş İkizler burcuna geçtiğinde insanlar konuşmaktan ve fikirlerini paylaşmaktan hoşlanır. Bildiklerinizi ve öğrendiklerinizi paylaşmak, yeni şeyler öğrenmek, merakınızı giderecek konulara eğilmek istersiniz. Zihinsel faaliyetlerde artış olur, bir fikirden diğerine atlarsınız.

İkizler zamanı yazışmalar, telefon görüşmeleri, e-posta trafiği, yolculuklar, eğitim ve kurslarla daha fazla meşgul olursunuz. Yeni bağlar kurmak, sosyalleşmek, gezilere çıkmak, kültürel aktivitelere katılmak isteriz. İnternet kafeler, kütüphaneler, dershaneler, okullar ve etüt merkezleri, kırtasiyeciler en çok uğradığınız yerler olabilir. Sohbet etmek, tatlı tatlı dedikodu yapmak, arkadaşlarla uzun uzun konuşmak arzusu duyarsınız.

İkizler esnek, değişken, çevresine kolay uyum sağlayan, oldukça zeki, farklı kültürlere açık, deneysel edinimler kazanabileceğiniz hareketli bir süreçtir. Çok fazla derinlere inmeden her konudan biraz öğrenmek, paylaşmak ve anlatmak ihtiyacı duyarsınız. Bir mekanda saatlerce kalmak yerine ruh halinize göre yer değiştirmek iyi gelir. Ruh halinizin bile havaya göre değişebileceği bu süreçte canınızın istediği konularla ilgilenin. Pratik ve kestirme çözümler bulabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni yerler keşfedebilir, bilgi dağarcığınızı genişletebilir, çok istediğiniz bir eğitime başlayabilir, bol bol kitap, dergi okuyabilir, internet üzerinde gezinebilir sosyal ağlarınızı genişletebilirsiniz.

Reklam, tanıtım, pazarlama, satış, telekomünikasyon alanlarında başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz. Kurslarına katılmak, güzel konuşma ve diksiyon dersleri almak, kısacası iletişim alanında geliştirici eğitimlere katılmak için ideal bir süreçtir. Vücutta İkizler eller, kollar, ciğerleri temsil eder. Üst solunum yollarında daha önceden rahatsızlıkları olan kişilerde bazı rahatsızlıklar tetiklenebilir. Faranjit, laranjit, sinüzit, kulak ve burun hastalıklarına veya astım gibi alerjik hastalıklara karşı hassasiyet artabilir. Sinirsel ve gerginlikten kaynaklanan sorunlar öne çıkabilir.

Bu İkizler döneminin bol bol iletişime geçerek, yeni şeyler öğrenerek, eğitimlere katılarak, gezerek, tozarak, okuyarak bol bol tadını çıkartın. Sadece 2-7 Haziran arası Güneş/Satürn sert etkileşiminden dolayı, yukarıda saydığım İkizler temaları konularda engellenme, sorunlarla, problemlerle uğraşmanız gerekebilir ama sadece 5 gün. Sözcü

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.