DB Berdan “Barış,Sevgi ve Beyin” Trunk Show

DB BERDAN, “Peace Love And Brainzzz” isimli 2016 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu, Türk modasına yön veren 41 tasarımcının koleksiyonlarını aynı çatı altında satışa sunan multibrand konsept mağazası GIZIA GATE Nişantaşı’nda tanıttı.

Her koleksiyonuyla farklı duruşlarını sergileyen Deniz-Begüm Berdan ikilisinin Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ndeki GIZIA GATE’ de yaptıkları Trunk Show’a aralarında Feryal Gülman, Işıl Reçber, Pınar Altuğ, Özge Ulusoy, Ahu Yağtu, Eliz Sakuçoğlu, Gül Gölge Saygı, Başak Dizer, Deniz Marşan, Lara Sayılgan, Ahu Orakçıoğlu, Ayşe Kucuroğlu, Derya-Bekir Aksoy, Serdar Önal – Beste Bereket, Günsel Ülkü, Tuğba Peksayar gibi isimlerin bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

DB BERDAN, “Peace Love And Brainzzz” koleksiyonu dapdaracık formlarıyla seksapalitesi yüksek bir koleksiyon. 90’lar gotik kültürünün kara mizah anlayışından ilham alarak hazırlanan tasarımlar eğlenceli ama sert. Siyahla patlak tonların kombinasyonu ve detaylarda file yorumu göze çarparken parçaların genelinde çapraz ip detayıyla korse etkisi yaratılıp ten gizemli şekilde açığa çıkıyor. Kuş gözleri işlemeleri elbiselere özenle yerleştiriliyor, metal fermuar dişlerle çerçeveleniyor. Egzantrik nakışlar korku filmi karakterlerine uyumlu şekilde işleniyor. Özel bir baskı yöntemiyle doğal elyaflara basılan desenler, siyah zeminin yoğunluğunda kontrast yaratan parlak yeşil, kırmızı ve sarı renklerle koleksiyona canlılık katıyor.

Koreografisi Öner Evez tarafından yapılan defilede saçlar Garage Hair Repair Studio, makyaj MAC kozmetik ürünleriyle hazırlanırken, İnci Deri ayakkabıları kullanıldı.

Deniz_Berdan

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.