‘Dayan Yüreğim’ için geri sayım başladı

“Bir gün gelir… Aslın gider, suretinle kalırsın ortada…”

Dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin yapımcısı olduğu ve altı aydır hazırlıkları sürdürülen ‘Dayan Yüreğim’ için geri sayım başladı.

Başrollerini Ece Uslu, Cansel Elçin, Berk Atan ve Nilay Deniz’in paylaştığı, yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş’ın üstlendiği ‘Dayan Yüreğim’in ilk tanıtımı yayınlandı.

GÜÇLÜ KADROSU İLE DİKKAT ÇEKİYOR

‘Dayan Yüreğim’ Ece Uslu, Cansel Elçin, Berk Atan ve Nilay Deniz’in dışında Ege Aydan, Bora Akkaş, Didem İnselel, Tuncer Salman, Bengi Öztürk, Aydan Koptur, Ferit Kaya, Korel Cezayirli, Bülent Alkış, Özlem Maden, Mehmet Aslan, Miray Akay ve Brad Berke Bayrak’tan oluşan güçlü kadrosu ve etkileyici senaryosuyla dikkat çekiyor. Çok yakında Fox’ta ekrana gelecek olan ‘Dayan Yüreğim’, bir kadının her şeyini kaybettikten sonra çocukları için hayatta kalma mücadelesini çarpıcı bir gerçeklikle anlatıyor.

YouTube video

KÜNYE

YAPIM: ENDEMOL SHINE TÜRKİYE
YAPIMCILAR: H.HAKAN EREN, GÖKHAN TATARER
DRAMALAR DİREKTÖRÜ: CENGİZ DEVECİ
PROJE YAPIMCISI: TEKİN DOĞAN
YÖNETMEN: DENİZ ÇELEBİ DİKİLİTAŞ
HİKAYE: OZAN YURDAKUL
SENARYO: SERAP GAZEL
MÜZİK: YILDIRAY GÜRGEN
SANAT YÖNETMENİ: NİLÜFER DEVECİ
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: AYDIN MUSTAFA SARIOĞLU

OYUNCULAR

ELVAN: ECE USLU, FUAT KAYA: CANSEL ELÇİN, SERAY: NİLAY DENİZ, ATIF ŞANAL: BERK ATAN, EKREM ŞANAL: EGE AYDAN, İNCİ ŞANAL: DİDEM İNSELEL, AYSUN KAYA: BENGİ ÖZTÜRK, SELİM: BRAD BERKE BAYRAK, REMZİ: TUNCER SALMAN, GÜLSÜM: ÖZLEM MADEN, SUZAN: FULYA ÜLVAN, MERAL: ELİF SÖNMEZ, CENGİZ: FERİT KAYA, SENEM: MERİÇ ŞENLİKOĞLU, ASİYE: SERAP MATYAŞ, YAMAN: MEHMET ASLAN, BUSE: AYDAN KOPTUR, TAHİR: BÜLENT ALKIŞ

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.