‘Dayan Yüreğim’ FOX’da izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor

“Bir gün gelir… Aslın gider, suretinle kalırsın ortada…”

Dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını gerçekleştirdiği, başrollerini Ece Uslu, Cansel Elçin, Nilay Deniz ve Berk Atan’ın paylaştığı ‘Dayan Yüreğim’ 3 Şubat Cuma günü FOX’da izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Hikayesi Ozan Yurdakul’a, senaryosu Serap Gazel’e ait ‘Dayan Yüreğim’in yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş oturuyor. Ön hazırlıkları bir yıldır, çekimleri iki aydır süren ‘Dayan Yüreğim’ güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Ece Uslu, Cansel Elçin, Nilay Deniz ve Berk Atan’ın dışında Ege Aydan, Didem İnselel, Tuncer Salman, Bengi Öztürk, Bora Akkaş, Aydan Koptur, Ferit Kaya, Korel Cezayirli, Bülent Alkış, Özlem Maden, Mehmet Aslan, Miray Akay ve Brad Berke Bayrak’ın rol aldıkları ‘Dayan Yüreğim’; bir kadının her şeyini kaybettikten sonra çocukları için hayatta kalma mücadelesini çarpıcı bir gerçeklikle anlatıyor.

KONUSU

Elvan (Ece Uslu) İstanbul’un yoksul semtlerinden birinde, iki çocuğu ve kocası Tahir’le (Bülent Alkış) birlikte yaşama tutunmaya çalışan bir kadındır. Mahalle polikliniğinde sağlık görevlisi olarak çalışmakta, aynı zamanda pazarcı olan kocasına da yardım etmektedir. Hayırsız koca, Elvan’a şiddet de uygulamaktadır.

Bir gün Elvan’ın canından çok sevdiği oğlu Selim (Bred Berke Bayrak) mahallede top oynarken trafik kazası geçirir. Elvan ve kızı Seray (Nilay Deniz), Selim için ‘Yaşayacak mı, yaşamayacak mı? Yaşasa da sağlıklı olacak mı ?’ diye çırpınırken, kocası Tahir’in kazayı yapan Şanal Ailesi ile işbirliği içinde olduğunu anlar. Türkiye’nin en zengin ailelerinden biri olan Şanallar’ın oğlu Atıf (Berk Atan) kazayı yapan otomobilin direksiyonunda olmasına rağmen bir başkası suçu üstlenir. Elvan ise kocasının cebinde oğlu için aldığı ‘kan parası’nı bulur ve hesap sorar… Artık herkesin hayatı değişecek ve bu hesap hiç kapanmayacaktır…

Kendini sosyal davalara adamış, tecrübeli, idealist Avukat Fuat’ın (Cansel Elçin) ise yaşadığı bambaşka dertler vardır. Eşi Aysun (Bengi Öztürk) ile mutsuzluğu, kızları Nazlı’yı (Miray Akay) derinden etkiler. Bir yandan ailevi sorunları ile uğraşırken diğer yandan haklıların yanında olmak için var gücüyle çalışmaktadır.
Elvan ile ilk karşılaştıklarında, Elvan’ın desteğiyle kızını yaşama bağlayan Fuat, şimdi Elvan’ın hayatta kalıp yaşadıklarına dayanabilmesi için en büyük desteği verecektir.

DAYAN YÜREĞİM | YENİ DİZİ | 3 ŞUBAT CUMA | 20.00 |FOX

YouTube video

KARAKTERLER

ELVAN: ECE USLU
Annesini erken yaşta kaybetmiş, babasının ikinci evliliği sebebiyle de kabusa dönen hayatından kaçarak 18’inde Tahir’le evlenmiş. Çok iyi bir anne olmanın ötesinde herkese yardım etmeyi çok seviyor. Alkolik, kumarbaz eşinden şiddet görüyor olmasına rağmen sesini çıkarmayan, çocuklarının mutluluğu için bıkmadan usanmadan çabalayan dirençli bir kadın.

FUAT: CANSEL ELÇİN
Aysun’un kocası, Nazlı’nın babası. Kendini sosyal davalara adamış, tecrübeli, idealist Avukat Fuat,İşinde çok başarılı ancak ailesiyle olan ilişkisinde bir türlü dikiş tutturamıyor. Karısıyla yaşadığı huzursuzluklar nedeniyle kızı Nazlı da sağa sola savruluyor. Çocukluk arkadaşı Nuran sayesinde Elvan ile ikinci kez yolu kesişiyor.

SERAY: NİLAY DENİZ
Elvan’ın kızı. Yoksul bir semtte büyüse de çok zevkli, yetenekli, dürüst ve ahlaklı biri. Hayatı, Selim’in başına gelen kaza öncesi ve sonrası diye ikiye ayrılıyor. Yaşama, dirayeti ve zekası sayesinde tutunarak ayakta kalmaya çalışıyor.

ATIF ŞANAL: BERK ATAN
Ekrem ve İnci Şanal’ın biricik oğlulları. Yakışıklı, karizmatik, deli dolu, zeki biri. Hangi ortamda olursa olsun enerjisiyle dikkat çekiyor. Anne ve babasından çok farklı bir karaktere sahip. İyi niyetli ama kinci. Atıf’ın hayatı da, Selim’in kazasından öncesi ve sonrası diye ikiye ayrılıyor.

EKREM ŞANAL: EGE AYDAN
İstanbul’da oteller zinciri olan, sayılı zenginlerden biri. Güç delisi, soğukkanlı ve kibirli. İşi, hayatının merkezinde. İşte hata kaldırmayacak kadar obsesif. Amaçları uğruna kimseye acımaz. İnci’ye ilk başlarda aşık olmuş ama zamanla bir heves olduğunu anlamış. Aralarında bir karı koca ilişkisi yok. İnci’yi yanında tutuyor çünkü ona muhtaç.

İNCİ ŞANAL: DİDEM İNSELEL
Ekrem Şanal’ın eşi. Ne zaman nerede ne yapacağını önceden kestirmek zor. Hayatta en değer verdiği kişi, oğlu Atıf. Hırslı, gözüpek, mutsuz, şüpheci, sinsi bir kadın. En büyük korkusu, Ekrem’in onu terk etmesi ve bu gücün başka bir kadına geçmesi. Hayatı zevk üzerine kurulu…

AYSUN: BENGİ ÖZTÜRK
Zeki bir ev kadını. Fuat’tan ayrılmak istememe nedeni, maddi manevi Fuat’ın gücünü sınama arzusu. Fuat’ı sinirlendirmek ve istediğini ona yaptırma arzusu ona haz veriyor. Bu hazza aşık!

SELİM: BRAD BERKE BAYRAK
Elvan’ın küçük oğlu. Doğuştan Beşiktaşlı.Tüm hayali futbolcu olmak olan küçük Selim’in hayatı, yaşadığı bir trafik kazası sonucu sonsuza dek değişiyor. Hayata karşı en sessiz mücadeleyi veren kişi…

REMZİ: TUNCER SALMAN
Tahir’in abisi, Suzan’ın kocası, Rıfat ve Gülsüm’ün babası. Pazarcılık yaparak ailesini geçindiriyor. Sorumluluk sahibi, ailesi ve yakınları için elinden gelen her türlü fedakarlığı yapmaktan çekinmeyen biri.

RIFAT: BORA AKKAŞ
Remzi ve Suzan’ın oğlu. Ailenin en temiz ve iyi niyetli kişisi. Sınırları geçilmediği sürece herkese karşı sevecen ve anlayışlı. Kuzeni Seray’a içten içe aşık.

GÜLSÜM: ÖZLEM MADEN
Remzi ve Suzan’ın kızı. Evde iyi kız imajı çizerken, dışarıda fırtınalar estiriyor. Paraya ve güce aşık. İçten pazarlıklı. Kendi çıkarı olmasa dahi bir şekilde olayları çıkarlarına uygun bir hale döndürmekte üstüne yok.

SUZAN: FULYA ÜLVAN
Tahir’in abisi Remzi’nin karısı. Gülsüm ve Rıfat’ın annesi. Dedikoducu, hırslı, inatçı, şirret bir kadın. Elvan’dan nefret ediyor. Kimseye huzur vermiyor. Elvan ve Seray’ın kuyusunu kazmak için her şeyi yapmaya hazır.

MERAL: ELİF SÖNMEZ
Elvan’ın kardeşi. Ablası Elvan, kocası Cengiz ve kızı Senem’den başka kimsesi yok. Alçak gönüllü, çalışkan ve iyi niyetli bir kadın. Hayatta hep dayanağı olduğu ablasına zamanla, kendisine bir ‘yük’ bıraktığını düşünerek içten içe kinlenir.

CENGİZ: FERİT KAYA
Elvan’ın kız kardeşi Meral’in kocası. Tembel, yalancı, kurnaz, sorumsuz ve saygısız bir adam. Öfkeli bir yapıya sahip. Eline büyük bir koz geçirip oyun kurucu bir hal alana kadar karısı Meral dışında kimse üzerinde otoritesi yok. Çıkarına uygun düşecek ne varsa yapar.

TANER: KOREL CEZAYİRLİ
Yakışıklı, karizmatik bir adam. Ekrem Şanal’ın hayatta en güvendiği kişi. Şanal Ailesi’nin bütün illegal işlerinden haberdar. Acımasız gibi görünse de iç dünyasında muazzam derecede vicdan sahibi.

SENEM: MERİÇ ŞENLİKOĞLU
Cengiz ve Meral’in kızı. Ergenliğin de getirdiği dengesiz bir yapısı var. Kendini beğenmiyor ve başkalarının acısını sınamayı seviyor.

ASİYE: SERAP MATYAŞ
Elvan’ın mahalleden komşusu. Elvan’ın can yoldaşı, kadim dostu. Elvan’ın yaşadıklarında ve sonrasında onu yargılamayan, ona destek olan tek kişi.

BUSE: AYDAN KOPTUR
Seray’ın en yakın arkadaşı. Cana yakın, neşeli ve sıcacık bir kız.

NAZLI: MİRAY AKAY
Avukat Fuat ile Aysun’un üniversite öğrencisi kızları. Hep bir arayış içinde. Evdeki mutsuzluğu kendi özeline fazlasıyla yansıyor. Sevgiye muhtaç, duygusal ve tepkisel bir genç kız.

CEM: EMRAH KARAKAŞ
Atıf’ın en yakın arkadaşı. Farkında olmadan Atıf’ın da kaderini değiştirecektir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.