David Beckham: Yaşayan En Seksi Erkek Seçilmek Beni Utandırıyor

Futbolu bırakmasina rağmen popülaritesinden hiçbir şey kaybetmeyen David Beckham, sık sık ‘Yaşayan en seksi erkek’ seçiliyor.

Giyim tarzı ve kişisel bakım konusundaki hassasiyetiyle her zaman beğeni toplayan dünyanın en ünlü futbolcularından David Beckham, kişisel bakım sırlarını ve ailesine olan düşkünlüğünü Esquire dergisine anlattı..

40’lı yaşlarda mükemmel görünen bir cilde sahipsiniz. Böylesine bakımlı bir cilde sahip olmanın sırrı ne?
Kendinize bakmak; ama hem ruh, hem de beden olarak. Bence hayatta küçük şeyler büyük fark yaratıyor. Örneğin; formda olmak, cilt nemlendirmesine özen göstermek, bol su tüketmek ve cilt tipine uygun ürünler kullanmak çok önemli. Ben de tüm bunlara çok önem veriyorum.

Sabah sporsuz olmaz

Gündüz insanı mısınız?
Evet, sabahları seviyorum. Aslında dört çocuğum varken sevmek zorundayım! Onları okula bırakıyorum, sonrasında ise toplantılarımdan önce araya sabah sporunu sıkıştırıyorum.

Gündüz cilt bakım rutininiz nedir?
Gündüz cilt bakım rutinim oldukça hızlı. Bir duş ve ardından yüz temizliği, sonrasında ise hızlıca bir nemlendirici sürüyorum. Yüzümü soğuk su ile yıkıyormuşum gibi ferahlatıp canlandıran nemlendiricileri tercih ediyorum.

Sizin için en önemlisi ne; iyi görünmek mi, iyi hissetmek mi, iyi hissettirmek mi?
Hepsi. Her birinin farklı değer ve önemi var.

Onur duyuyorum

Bugüne kadar birçok fotoğrafçı ile çalıştınız. Sizce bir fotoğrafçıya en iyi pozu vermenin sırları nedir?
Her fotoğrafçının ayrı bir stili olduğu için bu soruya tek bir cevap vermek oldukça zor. Kişisel olarak yeni ve yaratıcı fikirlere açık olup mümkün olan en iyi fotoğrafın çıkması için uğraşmanın önemli olduğuna inanıyorum. Ayrıca çekim sırasında doğal ve rahat olmanın gerçekten fark yarattığını düşünüyorum. Üstelik bu rahatlık daha eğlenceli ve sıcak bir atmosfer yarattığı için çekimler de çok daha keyifli geçiyor.

Bir dergi sizi ‘Yaşayan en seksi erkek’ seçti. Bunun için neler söyleyeceksiniz?
Aslında biraz utanıyorum ama çok onur ve gurur duydum.

Güneş koruyucu şart

Babalar Günü yaklaşıyor. Sizin için ideal Babalar Günü nasıl geçer?
Tüm günümü dört çocuğumla birlikte geçirmeye bayılıyorum. Ailece güzel vakit geçirebilmenin önemli olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden bir yemeğe gidebiliriz ya da evde hep birlikte vakit geçirebiliriz. Babalar Günü, bizim için hep çok özel olmuştur.

Yazın beslenme ve egzersiz düzeniniz değişiyor mu?
Pek sayılmaz. Hava güzel olduğunda dışarıda vakit geçirmeyi seviyorum. Yaz aylarında dışarıda egzersiz yapmayı ya da parklara gitmeyi; spor salonlarına tercih ediyorum. Fakat dışarıda olduğum süre boyunca güneş koruma faktörlü ürünler kullanmaya dikkat ediyorum.

Bize, yaz hakkında gerçekten çok sevdiğiniz bir şeyden bahseder misiniz?
Kesinlikle sıcak ve güzel hava.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.