“Damat Takımı” vizyona girmeden sinemaseverleri güldürmeye başladı

ezonun romantik komedisi “Damat Takımı” setinden birbirinden eğlenceli kareler. Yapımcılığını Asteros Film’in üstlendiği “Damat Takımı”, Yiğit’in (Sarp Can Köroğlu) evlilik arifesinde, bir yandan lise anılarını tekrar yaşarken bir yandan kendilerine kız arkadaş bulmaya çalışmalarını anlatıyor.

İSTANBUL’UN ORTASINDA SU SAVAŞI!

Çekimleri İstanbul’un dört bir ucunda gerçekleşen filmin oyuncuları Furkan Andıç, Özgürcan Çevik, Sarp Can Köroğlu, Ozan Osmanpaşaoğlu ve Özgün Aydın, İstanbul’un en işlek yerlerinden biri olan Bahariye Caddesi’nde su savaşı yaptı, futbol oynadı. Ekibin uzun eşek oynarkenki mutlulukları da görülmeye değerdi. Eğlencenin bir an olsun durmadığı filmin setinde Furkan Andiç, Eylül Su Sapan ve Ozan Osmanpaşaoğlu ip atlarken set fotoğrafçısına böyle yakalandı.

blank

“DAMAT TAKIMI”NIN AFİŞİ VE FRAGMANI HAZIR!

Vizyon için geri sayıma başlayan “Damat Takımı”nın en az filmin kendisi kadar eğlenceli afişi ve fragmanı hazır! Sosyal medyada yerini almasıyla çok beğenilen afiş ve fragman, film vizyona girmeden sinemaseverleri güldürmeye başladı bile!

Filmin kadrosunda; Furkan Andıç, Özgürcan Çevik, Pelin Akil, Açelya Topaloğlu, Sarp Can Köroğlu, Ozan Osmanpaşaoğlu, Özgün Aydın, Sadi Celil Cengiz, Eylül Su Sapan, Ceyda Kasabalı ve Beyza Şekerci bulunuyor.

Doğa Can Anafarta’nın yönettiği Damat Takımı” 20 Ekim’de vizyonda olacak!

“Damat Takımı” Fragmanı:

YouTube video

“Damat Takımı” Teaser

YouTube video

DAMAT TAKIMI
Vizyon Tarihi: 20 Ekim
Yapımcı: Asteros Film
Yönetmen:Doğa Can Anafarta
Oyuncular: Furkan Andıç, Özgürcan Çevik, Pelin Akil, Açelya Topaloğlu, Sarp Can Köroğlu, Ozan Osmanpaşaoğlu, Özgün Aydın, Sadi Celil Cengiz, Eylül Su Sapan, Ceyda Kasabalı, Beyza Şekerci

Filmin konusu:Yiğit, Ömer, Serdar, Onat ve Can çocukluk arkadaşı 5 gençtir. Yiğit’in evlenme kararı ile grup üyeleri gençlik dönemlerinin bittiğini düşünürler. Hem geçmişe hem de Yiğit’in bekarlığına veda olarak lise anılarını beş gün içinde tekrar yaşamaya karar verirler. Bir de tüm bu maceranın içinde aşk hayatları berbat olan grup, lisedeki can düşmanları Besim’le düğüne sevgilileriyle geleceklerine dair iddaya girerler. Bu beş gün içinde hem kendilerine kız arkadaş bulmak zorundalardır hem de belki de son kez bekar olarak birlikte olmanın tadını çıkaracaklardır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.