Daha iyi bir yaşam için ”Psychologies”

Fransa’nın en çok satan iki dergisinden biri olan Psychologies, daha iyi bir yaşam için artık Türkiye’de. Group Medya’nın yayımlayacağı Psychologies, Nisan ayında tüm Türkiye’de okurlarıyla buluşuyor.

1970 yılında yayımlanmaya başlayan ve Fransa’nın en çok satan iki dergisinden biri olan Psychologies, beş uluslararası edisyonla dünya genelinde geniş bir okuyucu kitlesine sahip. 2017’nin Nisan ayında Group Medya tarafından çıkarılacak olan Psychologies dergisinin Türkiye edisyonu, psikoloji alanında ülkemizdeki büyük bir boşluğu dolduracak.

Yaşayan bir dergi olan Psychologies, “Daha iyi bir yaşam için…” mottosuyla Nisan ayında Türkiye genelinde dağıtıma çıkıyor.

İnsan yaşamıyla ilgili tüm sorulara cevap veren Psychologies dergisinde gerçek yaşam deneyimleri, ruh sağlığı uzmanlarının yorumları ve önerileriyle buluşuyor. Anlam arayışında olan, hayatının kontrolünü eline almak isteyen, özel hayatında ve iş hayatında sağlıklı, güçlü ve samimi ilişkiler kurmaya çalışan tüm okurlar, Psychologies dergisiyle daha iyi bir yaşamın formüllerini keşfedecek.

blank

Psychologies dergisi, kendine özgü tasarımı ve dili olan altı ana bölümden oluşuyor

Psikobakış: Psychologies dergisinin yeniliklere ve topluma bakışını yansıtıyor. Bu bölümde aylık gelişmelere, kültürel etkinliklere, ilham veren fikirlere ve kişilere yer veriliyor.

Divan: Aynı zamanda kapak yüzü de olacak toplumsal figürlerle gerçekleştirilen röportajlarda, onların psikolojik deneyimleri, gelişim ve değişim hikâyeleri keşfediliyor.

Odak Noktası: Toplumsal konular, ilişkiler, iş yaşamı, aile hayatı, cinsellik gibi farklı alanlarda karşılaştığımız sorular/sorunlar mercek altına alınıyor. Gündelik hayatımızı kolaylaştıracak çözüm önerileri ve pratik bilgiler sunuluyor.

Dosya: Psychologies dergisinin her ay farklı bir konuyu derinlemesine incelediği bölüm. Ayın dosya konusu; uzman görüşleri, terapi yöntemleri ve deneyimler paylaşılarak tartışılıyor. Bölümde yer alan testler ve egzersizlerle okuyucular, daha iyi bir yaşam için gerekli becerileri geliştiriyor.

Güzellik & Yaşam Stili: Duyuları harekete geçiren, estetik zevkleri uyaran bu sayfalarda, insan sağlığı için bedene ve yaşam tarzına yönelik bakımlar ve uygulamalar ön plana çıkarılıyor. Güzellik, sağlıklı beslenme, bakım, dekorasyon, seyahat, spor gibi daha iyi yaşama dair öneriler ve yenilikler yer alıyor.

Akıl Defteri:Zihinsel, ruhsal, bedensel ve toplumsal sağlığımızı daha iyiye yöneltecek bilgiler, psikoterapiler, öneriler, aktiviteler içeriyor.

Psychologies ayrıca her sayıda okur sorularına, alanlarında uzman psikolog, psikiyatrist ve terapistlerin yazılarına ve kendinizi daha iyi tanımanızı sağlayacak testlere yer veriyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.