Cüneyt Arkın: Başucumda ekmekle uyuyorum

Çocukluğu köyde geçen ve öğrencilik döneminde çok açlık çektiğini söyleyen Cüneyt Arkın, o günlerde edindiği aç kalma korkusu nedeniyle başucunda ekmekle uyuduğunu itiraf etti.

Cüneyt Arkın, Habertürk’te yayınlanan ve Veyis Ateş’in sunduğu Akılda Kalan programına konuk oldu.. Burada tıp okuduğu öğrencilik yıllarında yaşadağı maddi sıkıntılarla dolu dönemi anlatan Cüneyt Arkın, hikayesiyle izlyicileri duygulandırdı.

Açlık korkusu ile başucunda ekmekle uyuyormuş

Maddi sıkıntı yaşadığı süreçte, çok açlık çektiğini söyleyen Yeşilçam’ın efsane ismi, o günlerde yaşadığı açlık korkusu nedeniyle başucunda ekmekle uyuduğunu söyledi.

“Allah kimseyi aç bırakmasın”

İşte Arkın’ın konuyla ilgili sözleri:

Açlık çektim. Allah kimseyi aç bırakmasın. O yatağa giriyorsunuz ya ekmek… Gözünüz yemek görmüyor. Ekmek görüyorsunuz rüyanızda. Ben onları çektim. Ondan sonra ben ne kadar şöhret olursam olayım, başucumda daima ekmek vardı. O korku… Aç kalırım korkusu…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.