Cumhurbaşkanı’ndan Hüseyin Samut’a plaket

Samut AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut, önceki gün düzenlenen törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan plaket aldı. Samut ile konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İşadamı’ndan başarı çıtasını aynı kararlılıkla devam ettirme sözü aldı.

İstanbul’da düzenlenen törende, kurulduğu günden bugüne 23 yıllık sektör hayatında başarılı yatırımlarıyla ile dikkat çeken ve 15 Temmuz darbe girişiminden bu yana yatırımlarına cesurca devam eden Antalyalı İşadamı Hüseyin Samut’a, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından plaket takdim edildi. Başarı plaketi takdimi töreninde İşadamı Hüseyin Samut ile yaklaşık 3 dakika konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan yatırımları ve başarılarından dolayı İşadamını takdir ettiğini belirtirken, iş ve başarı çıtasını aynı şekilde devam ettirmesi yönünde İşadamından söz aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samut’u tebrik ederek,”Başarılarının devamını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Antalya’da faaliyet gösteren ve yaptığı ultra lüks konut projeleriyle adından sıkça söz ettiren İşadamı Hüseyin Samut, 23 yılda Türkiye çapındaki özel okullar, oteller, alışveriş merkezleri ve ultra konut projelerinin de yer aldığı 50’den fazla projeyi hayata geçirdi. Antalya’da yaptığı her proje ulusal bazda ses getirirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bu başarıların görülmesi ve plaket ile ödüllendirilmesi başarılı İşadamına haklı bir gurur yaşattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.