Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Davut Dişli’nin oğlu Emir Haktan Dişli’nin nikah törenine katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan, Sırmagrup Yönetim Kurulu Başkanı Davut Dişli’nin oğlu Emir Haktan Dişli’nin nikah törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan ilk kez bir nikah töreninde baba-oğul birlikte şahitlik yaparak bir ilke de imza attılar. Nikahı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal kıydı. Dünya evine girmenin mutluluğunu yaşayan Emir Haktan Dişli ve Dilaya Geyik, nikah töreninde evlilik cüzdanını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden aldı. Çifte ömür boyu mutluluk dileyen Cumhurbaşkanı ‘Sizlerin yanı sıra biz de fahri şahitler olarak nikaha şahitlik etmiş bulunuyoruz. Her iki gencimize, Allah’tan iki cihan saadeti diliyoruz. Her iki aileye Rabbim yavrularının acısını göstermesin. En kötü günleri inşallah bugün gibi olsun. Aynı yastıkta kocayın. Evlilik çok uzun bir yok. İyi günler var, kötü günler var. Mutluluklar malum paylaştıkça çoğalır. Kötü günler de olur. Orada da sabredersek, Allah o kötü günler de mutluğa döndürür. Benim bir nasihatım var biliyorsun değil mi’ diyerek damat Emir Haktan Dişli’ye döndü ve ‘Bir olur garip olur, İki olur rakip olur, üç olur dengi olur, dört olur bereket olur, gerisi Allah kerim’ diyerek salondan büyük alkış aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerine şöyle devam etti ; ‘Güçlü milletler, güçlü ailelerden oluşur. Ve bizim de iki tane nitelikli gencimiz var. Bu nitelikli iki gencimizle inşallah Türk Millerini daha güçlü hale getirmemiz lazım. Şu anda 80 milyondayız ve nüfusumuzu daha da artırmamız lazım. Genç, dinamik bir millet olursak ekonomimiz de o denli güçlü olur’…

blank

Hilton Bomonti Otel’de gerçekleşen nikah ve düğün töreninde yaklaşım iki bin davetli ağırlandı. Geceye, siyaset, sosyete, spor ve iş dünyasından birçok tanıdık isim katıldı. Nikah töreninin ardından Rizeli olan Davut Dişli ve oğulları sahneye çıkarak halk oyunları ekipleriyle birlikte horon yaptı. Daha sonra sahneye Ebru Gündeş çıkarak iki saat boyunca şarkılarıyla davetlileri coşturarak, gecenin güzelliğine neşe kattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.