Çukur, zirvenin tek sahibi

Ay Yapım imzalı, Show TV’de ekrana gelen ‘Çukur’un dün akşam ekranlara gelen bölümünde herkes Vartolu’nun akıbetini büyük merakla bekledi. Vartolu’nun ölümü ‘Çukur’da tüm dengeleri alt üst ederken, Sena’yı bekleyen büyük sürpriz ise yepyeni bir dönemin başlangıç sinyalini verdi.

Fenomen dizi ‘Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümün final sahnesinde Sena, hayatının en büyük şokunu yaşadı. Çukur’a geldiği gibi fırtınalar estiren Komiser Emrah’ın, Sena’nın ağabeyi olduğu gerçeğinin ortaya çıktığı an ekran başındakileri de şaşkınlığa uğrattı. Genç oyuncu Alperen Duymaz’ın Emrah karakterine hayat verdiği dizide Emrah’ın Çukur’u nasıl etkileyeceği büyük merak konusu olacak.

Ağabeyi Emrah’ı gören Sena’nın gözyaşları içinde kaldığı anlar:

YouTube video

TÜM KATEGORİLERDE BİRİNCİ!

Çukur, dün akşam yayınlanan 17. bölümüyle reyting sıralamasında zirveye oturdu. Çukur, AB’de 14.09 izlenme oranı (rating), 30.16 izlenme payı (share), ABC1 20+’da 14.84 izlenme oranı (rating), 29.48 izlenme payı (share), Total’de ise 11.70 izlenme oranı (rating), 24.27 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. Çukur’un heyecanla beklenen 17. bölümünün başlamasıyla birlikte izleyiciler #kalbimçukurda etiketi ile Twitter’da yorumlarını paylaştı. #kalbimçukurda etiketi Twitter’ın Türkiye gündeminde 18 saat 10 dakika TT listesinde kaldı. Somera’nın reyting analizine göre 19 Şubat Pazartesi günü sosyal medyada en çok konuşulan programlar sıralamasında birinci oldu.

VARTOLU’NUN ÖLÜMÜ DENGELERİ ALT ÜST ETTİ!

Geçtiğimiz bölümde Vartolu’nun otomobiline düzenlenen saldırı, bir hafta boyunca izleyicilerin aklında büyük bir soru işareti yarattı: “Vartolu öldü mü?” Vartolu’nun evinden çıkan cenaze, ‘Çukur’da yepyeni bir sayfa açtı. Bu beklenmedik ölüm başta Medet ve Saadet’i yasa boğarken; İdris ise oğlu Kahraman’ın katili öldüğü için derin bir nefes aldı. Yamaç’la birlikte Kahraman’ın mezarına giden İdris’in, oğlu ile duygusal anları ekran başındakileri gözyaşlarına boğdu.

Yamaç ile İdris’in duygu yüklü dakikaları:

YouTube video

SELİM VURULUYOR!

Yeni bölümden yayınlanan ilk sahnede tanınmaz hale gelen Medet’in, Vartolu’nun ölümünden sonra Yamaç ve Selim’in karşısına çıktığı an tansiyonu yükseltiyor. İki kardeşe silah doğrultan Medet karşısında Selim’in kendini siper ettiği ve kurşunun hedefi olduğu sahne, gerilimi tırmandıracak.

Yeni bölümden ekranlara gelen ilk sahne:

YouTube video

‘Çukur’un merakla beklenecek yeni bölüm 26 Şubat Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de ekranlara gelecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.