Çukur izleyicileri yeni bölümde şok üstüne şok yaşayacak

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur izleyicileri yeni bölümde şok üstüne şok yaşayacak.

Son bölümün finalinde yaşananlar, Çukur’da yarın akşam şu ana kadarki en heyecanlı bölüme imza atılacağının sinyallerini verdi. İdris’in alıkonulduğu, Sena’nın ise kaçırıldığı geçen bölümün final sahnesinde nefesler tutulmuştu. Kendisine yapılabilecek en ağır darbeyi Serdar’dan yiyen Yamaç öfkeden deliye döndü. Peki Yamaç şimdi ne yapacak? Babasını ve Sena’yı kurtarabilecek mi? Sena’yı kaçıran Selim bundan da mı sıyrılacak? İdris’le aynı tuzağın içine düşen Vartolu nasıl bir hamle yapacak? Ve en önemlisi Yamaç hayatının en değerli iki varlığı olan İdris ve Sena’ya zarar vermeye çalışan Serdar’a bu hareketinin bedelini nasıl ödetecek? Nefes kesecek karşılaşmada vurulan kim olacak?

Çukur’da geçen hafta yeraltı dünyasının adamlarından Serdar, Selim’in planıyla kumarhaneyi bastı. Aralarında Vartolu’nun da olduğu kumarhanedeki herkesi etkisiz hale getirerek İdris’in kafasına silah dayadı. Babasının tehlikede olduğunu öğrenerek şok geçiren Yamaç hızla kumarhaneye doğru giderken gelen telefonla ikinci şokunu yaşadı. Biricik aşkı Sena da kaçırılmıştı.

Şimdi, bütün bu olanlar karşısında gözü dönen Yamaç’ın neler yapacağı merak ediliyor. Kurtarma ve bedel ödetme mücadelesinde silahların konuşacağı belli. Peki bu karşılaşmada son olarak kimin silahı konuşacak? Sena, Yamaç ve Serdar’ın karşı karşıya kaldığı soluksuz bırakan sahnede kimin namlusu ateşlenecek ve vurulan kim olacak?

Ay Yapım imzalı Çukur’un senaryosunu Gökhan Horzum yazarken, yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın ve Kubilay Aka gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Burak Sergen yer alıyor.

Çukur’un merakla beklenen dokuzuncu bölümü yarın akşam saat 20.00’de Show TV’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.