Cübbeli Ahmet Hoca’dan Kerimcan Durmaz’a sert sözler

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Beyaz Tv’de ekrana gelen ‘Ne var ne yok?’ adlı programda Türker Akıncı’nın sorularını yanıtladı. Kerimcan Durmaz’ı sert sözlerle eleştirdi.

Ahmet Mahmut Ünlü, Beyaz Tv’de ekrana gelen ‘Ne var ne yok?’ adlı programda Türker Akıncı’nın sorularını yanıtladı.

“HORMONUN BOZUKSA GİT TEDAVİ OL”

Programda eşcinseller gündeme gelirken, sunucu Türker Akıncı isim vermeden Kerimcan Durmaz’ı gündeme getirdi. Cübbeli Hoca ise erkekten kadına özenenler için “Allah onları lanet etsin. Kırıtarak konuşmalar ve kırıtarak yürümeleri var. Erkeklerden kadınlara, kadınlardan erkeklere benzemeye çalışanlar var. Bunlara genel bir lanet var. Bu Allah’ın yarattığına müdahaledir. Hormonla savunuyorlar kendilerini… Git o zaman tedavi ol” şeklinde konuştu.

https://www.youtube.com/watch?v=XkCsk9asbb8

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.