Cristiano Ronaldo: En iyi futbolcu benim

Real Madrid’in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, en iyi futbolcu olduğunu ve bunun için çalıştığını söyledi.

La Liga ekiplerinden Real Madrid’in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, İspanya basınına önemli açıklamalarda bulundu.

Real Madrid’de kupa kazanmanın şart olduğunu dile getiren Ronaldo, “Kupalar kazanmak istiyoruz. Artık ligi de kazanmalıyız. Real Madrid’in uzun yıllar ligi kazanamama gibi bir lüksü yok. Bu sezon kötü başladık. Futbolda böyle şeyler doğal. Atletico Madrid de sezona kötü başlamıştı. Barcelona evinde yenildi. Ben bu durumu normal görüyorum. Sezonun henüz başındayız ve takımlar savaşıyor. Lig uzun, taraftarımız sakin olsun. Çalışmaya devam ediyoruz ve çok daha iyi olacağız.” ifadelerini kullandı.

‘Ne zaman bırakacağımı bilmiyorum’

Futbolu bırakma konusunu henüz düşünmediğini açıklayan Portekizli yıldız, “Ne zaman bırakacağımı bilmiyorum. Futbolda hiçbir şeyi tam olarak bilemezsiniz. Vücudum ve kafam buna cevap verecektir. Uzun süre futbola devam etmek istiyorum. Yarın ne olacağını bilemeyiz. Kendimi iyi ve genç hissediyorum. Bunu korumak için de çok çalışıyorum”dedi.

‘En iyisi benim’

Şu anda en iyi futbolcunun kendisi olduğunu iddia eden Ronaldo, “Benim hedefim kendimi yenmektir. Hedeflerimi hep yüksek tuttum. Çok çalışarak her yıl kendimi geliştirmek istiyorum ve bunu beni motive ediyor. Sporun anahtar noktası hep daha çok istemektir. Şu anda en iyisi benim çünkü bunun için çok çalışıyorum.” diye konuştu.

EURO2016’da Portekiz Milli Takımı formasıyla şampiyonluk yaşayan Ronaldo, bu sezon Real Madrid formasıyla 6 maça çıktı ve 3 gol attı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.