#CosmoWinterFling2018 yıldızları Palandöken’de buluşturdu

Cosmopolitan’nın her sene birbirinden keyifli etkinliklerle eğlenceyi bir üst seviyeye taşıyarak gerçekleştirdiği “Cosmopolitan Winter Fling 2018”, ünlü isimleri Erzurum-Palandöken’de bir araya getirdi.

Kış sezonunun favori kayak merkezlerinden Palandöken’deki Sway Hotels herkesin çok konuşacağı bir hafta sonuna ev sahipliği yaptı. Cosmopolitan’ın bu yılki kaçamağına; her biri alanında çok başarılı ve sevilen ünlü isimler katıldı.

Cosmopolitan Winter Fling 2018 etkinliğinde hafta sonu boyunca kayak keyfi yapan konuklar arasında; Nihat Odabaşı, Larissa-Burak Gacemer Nilgün Bodur, Tayfun Duygulu, Mert Öcal, Yunus Günçe, Giselle Tavilson, Sinem Yıldırım, Aslıhan Güner, Mert Kılıç, Tuğçe Zeynep Bayat, Damla Kalaycık, Burak Arslan, Faik Ergin, Aslı Özdel, Hakan Mengüç, Duygu Şenyürek, Aşkım İrem Aktulga, Onur Erol, Cem Karakuş, Ahmet Faik Karanis, Emre Ertürk, Yunus Emre Akkor gibi isimler vardı.

Davetliler, Mercedes-Benz yeni serisi X-Class ile havaalanından alındıktan sonra, Cosmopolitan dergisinin eğlenceli hafta sonu kaçamağı Thermomix’in hoş geldiniz kokteyliyle başladı. Konuklar bir yandan birbirleriyle tanışıp kaynaşırken bir yandan da Thermomix’in leziz kokteylleri eşliğinde yorgunluklarını attılar. Bu sımsıcak karşılamanın ardından heyecan arayanlar Mercedes-Benz’in yeni X-Class serisi ile karlı yollarda test sürüşüne çıktılar. Sınırlarının ötesine geçmek isteyenler için biçilmiş kaftan olan X-Class serisi, Palandöken’in zorlu yol şartlarında adrenalin tutkunlarına inanılmaz anlar yaşattı. Bol hareketli ve aksiyonlu anlardan sonra konuklar Sway Hotels’in Apres-Ski alanında Thermomix’in sıcak şarapları ile ısınıp, Palandöken’in eşsiz kar manzarasının keyfi çıkarıldı. Akşam üstüne doğru, Mercedes-Benz X-Class’ın Happy Hour partisi ile eğlencenin ritmi artmaya başladı. Soğuğa aldırmadan dans eden konukların keyfi General Mobile’ın yarışmasıyla daha da arttı. Cosmopolitan Genel Yayın Yönetmeni Özlem Kotan, General Mobile’ın Google işbirliği ile en iyi Android deneyimini sunan GM5 Plus telefonunu kazanan ilk günün beş konuğunu açıkladı. Sınırsız fotoğraf hafızasıyla gönülleri fetheden GM5 Plus’ı Cosmopolitan Winter Fling’in ilk gününde; Yunus Günçe, Mert Öcal, Aslıhan Güner, Larissa Gacemer ve Onur Erol kazandı.

Cosmopolitan Winter Fling 2018’in hız kesmeyen eğlencesi akşam, Atasay’ın “Tak Sana Yakışanı” temasıyla hazırladığı “Takma Kafana” buluşması ile devam etti. Atasay’ın “Kafasına Takmadan” yolunda ilerleyenler ve farkındalık yaratanlara şık hediyeleri oldu. Cosmopolitan Genel Yayın Yönetmeni Özlem Kotan; Nihat Odabaşı, Nilgün Bodur, Larissa Gacemer, Burak Arslan, Aşkım İrem Aktulga, Giselle Tavilson ve Hakan Mengüç’e Atasay’ın hediyelerini takdim etti. Konuklar ünlü elektro keman sanatçısı Giselle Tavilson’ın verdiği konser ile partinin tadını çıkardı. Favori şarkıları elektro keman eşliğinde yorumlayan sanatçı, danslarıyla da renklendirdiği şovu davetlileri coşturdu. Eğlenmekten yorulanlar için uyku öncesi Thermomix’in leziz çorba servisi vardı. Misafirler odalarına çıktıklarında onları; General Mobile, Atasay, Avusturya Turizm Ofisi, MAC Cosmetics, Biscolata, Boombastic, Nova Vera’nın sürprizleri ve Arestetik’in hediye çeki karşıladı. Cosmopolitan Winter Fling 2018 etkinliğinin ilk günü bol eğlenceli, bol hediyeli, keyifli ve adrenalin dolu geçti.

Dopdolu geçen hafta sonu davetinin ikinci günü Braun FaceSpa ve Braun Series 5 ile cilt bakım keyfiyle devam etti. Ünlü isimler ciltlerini kara Braun ile hazırlayarak kusursuz bir cilt bakım rutini oluşturdular. Artık Braun FaceSpa ve Braun Series 5 teknolojisi ile ciltlerini hep sağlıkla yenileyecekler. Bu güzel bakımın ardından tadım uzmanı Atakan Aya ile gerçekleşen atölyeye geçildi. Konuklar birbirinden farklı lezzetleri tadarken konuyla ilgili bolca bilgi almayı da ihmal etmediler. Ardından Avusturya Turizm Ofisi etkinliğinde bir araya gelinerek Viyana’nın dışında Salzburg, Ischgl, Graz, Lech gibi kayak merkezlerini ve cazibe noktalarını özel bir sunumla keşfedildi. Mini Avusturya turundan sonra Happy Hour saatinde General Mobile’ın son beş telefon kazanan talihlileri anons edildi. Cosmopolitan Winter Fling 2018’in ikinci gününde GM5 Plus’ı; Nihat Odabaşı, Duygu Şenyürek, Tuğçe Zeynep Bayat, Mert Kılıç ve Yunus Emre Akkor kazandı. Sway Hotels’in Apres-Ski alanına yakışıklı Biscolata erkeğinin elinde Biscolata’larla gelmesiyle ortam iyiden iyiye ısınmaya başladı. Biscolata ile Boombastic’in ağızları tatlandıran sunumlarından sonra Cosmopolitan Winter Fling 2018, Palivor Çiftliği’nin sponsorluğundaki lezzetli sucuk-ekmek partisiyle devam etti.

Hız kesmeden devam eden davetin ikinci akşamı; kayak eğitmenlerinin meşalelerle zirveden iniş şovu ile başladı ve DJ Hakan Kabil’in muhteşem performansıyla devam etti. Eğlencenin doruğa çıktığı partinin sürprizi ise 90’ların efsanevi sanatçısı Tayfun Duygulu’nun performansı oldu. 90’lardaki en sevilen şarkılarını seslendiren Tayfun Duygulu ile eğlence zirve yaptı. DJ Hakan Kabil ve elektro keman sanatçısı Giselle Tavilson’ın düeti yine son derece etkileyiciydi. Tüm gün birbirinden keyifli ve eğlenceli etkinliklerle devam eden Cosmopolitan Winter Fling 2018’in gece sonu ise yine Thermomix’in leziz çorba servisiyle sona erdi.

Cosmopolitan ve Sway Hotels’in ev sahipliğinde Palandöken’e gelen davetliler, Cosmopolitan ekibiyle asla unutulamayacak bir hafta sonu kaçamağına imza attıklarını vurguladılar.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.