Columbia “Tested Tough” kampanyasının lansmanını gerçekleştirdi

Columbia, şirket tarihindeki en büyük kampanya olma özelliği taşıyan “Tested Tough” kampanyasının lansmanını Karaköy Mitte’de gerçekleştirdi, Lansmana XX, YY,ZZ katılım gösterdi.

Columbia “Tested Tough” kampanyası, Kuzeybatı Pasifik’den ve Yönetim Kurulu Başkanı Gert Boyle ve oğlu CEO Tim Boyle’un baş rollerinde olduğu “Çetin Anne” kampanyasından ilham alınarak uzun soluklu ve kapsamlı bir marka iletişim platformu olarak hazırlandı. Kampanyada Columbia’nın üstün performans ürünü Titanium serisi de ön plana çıkarılıyor.

Karaköy’ün gözde mekanı Mitte’de gerçekleştirilen lansmana katılım gösteren Gözalan Group Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Gözalan ve eşi Nazan Gözalan ev sahipliğinde yapılan lansmana Feryal Gülman, Ayşe Kucuroğlu, Sitare Akdilek, Elvan&Şafak Çak, Batya Kebudi, Tanem Sivar, Özlem Kaymaz, Eda Bildiricioğlu, Murat Tarman, Emine Ersan, Banu Maraşlı, Ertekin ve Burcu Ziyal katılım gösterdi. Columbia’nın üstün teknolojili ürünlerini yakından inceledi.

Columbia’nın yeni sezonda Outdoor severlerle buluşturduğu Titanium koleksiyonu sahip olduğu performans, malzeme ve teknolojileri ile sezonun en özel serisi olarak göze çapıyor. Sochi Olimpiyatları’nda Amerika, Rusya ve Kanada takımların yarış dışı kıyafetlerinin sponsorluğunu üstlenen Columbia, Olimpiyat ruhu ve zorlu koşullardan esinlendiği üstün Titanium koleksiyonunu outdoor ve şehir yaşamına adapte ediyor. En zorlu koşullarda sporcular tarafından test edilen Titanium serisi markanın yeni global kampanyasını en iyi şekilde yansıtıyor.

Columbia’nın “Tested Tough” kampanyası, aynı zamanda 91 yaşındaki başkan Gert Boyle’un reklam dünyasına geri dönüşünü işaret ediyor. Anne Boyle, çok uzun yıllar, ürünlerin kendi katı standartlarında olduğundan emin olmak için zorlu koşullarda oğlu üzerinde test etti. Bugün, ürünleri annesinin ısrarlarıyla test eden sadece CEO Tim Boyle değil, her gün yağmurlu, karlarla kaplı, şiddetli rüzgarlı Kuzeybatı Pasifik’te işe gelen ve her haftasonunu dağlarda, göllerde, nehirlerde ve patikalarda geçiren Columbia çalışanları ürünleri test ediyor.

Kampanya televizyon reklamları, yazılı basın, açık hava, dijital, perakende ve sosyal medya mecralarında Avrupa, Asya, Güney Amerika ve Kuzey Amerika’da 63 ülkede başladı.

Nazli - Kerem Gozalan

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.