Colin Farrell ve yönetmen Yorgos Lanthimos, bu sefer televizyon için güçlerini birleştiriyor

The Lobster ile harika eleştiriler alan Colin Farrell ve yönetmen Yorgos Lanthimos, bu sefer televizyon için güçlerini birleştiriyor.

Variety’nin haberine göre planlanan mini seri İran-Kontra Skandalı’nı konu alacak. Senaryosu Enzo Mileti ve Scott Wilson tarafından kaleme alınan dizinin yapımcılığını Ben Stiller üstlenecek.

Konuyla ilgili konuşan Lanthimos, “Colin’le bu zamana kadar yaptığımızdan biraz daha farklı bir çerçevede yeniden çalışacağım için çok heyecanlıyım. Kendi zamanımızla bu kadar ilgili bir konuyu işlemek, böyle bir senaryo üzerinde çalışmak güven verici.” dedi. Farrell yapımda deniz kuvvetleri askeri Oliver North’u canlandıracak.

Hemen hatırlayalım; İran-Kontra Skandalı 1986’da Ronald Reagan yönetimi sırasında ortaya çıkan bir politik skandal idi. ABD’de üst düzey yöneticilerin İran’a silah sattığı, bu gelirin de Nikaragua’da yönetimi devirmeye çalışan anti-komünist Kontraları desteklemek için kullanıldığı ortaya çıkmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.