Çok özel Nolte ve Zeyko mutfak tasarımları Etiler’de

German Home Studio önderliğinde bir araya gelen Türkiye’nin en büyük ithal mutfak markası NolteKüchen ve Almanya’nın ilk ve tek el yapımı mutfaklarını üreten ZeykoKüchen; Etiler’de ortak bir mağaza açtı.

Mutfak, yatak odası ve giyinme odasında “Kalite her şeyden önce gelir”ve “Farklı ol, fark yarat”ilkesinden taviz vermeden trendleri belirleyen dünyaca ünlü marka Nolte ve el yapımı ürünleriyle tüm dikkatleri üzerine çekerek mutfakları sıradan olmanın dışına taşıyan Zeyko,Etiler’deki ortak mağazalarının açılışını geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. Yenimağaza,Nolte’nin ülkemizdeki 17.mağazası, Zeyko’nun ise Etiler’deki ilk mağazası oldu.

Nolteve Zeykoile mutfaklarda üstün kalite…

Almanya’nın en büyük ve dünyanın en köklü markalarından biri olan Nolte, 2009 yılı Ekim ayında Türkiye’de açtığı ilk Nolte Home Studio mağazasının ardından satış ağını İstanbul Etiler’de açtığı yeni mağazasıyla genişletti. Nolte, 2016 yılı sonuna kadar Türkiye’deki toplam mağaza sayısını 20’ye yükseltmeyi planlıyor.Almanya’nın ilk ve tek el yapımı mutfak markasıZeykoise Etiler’de açtığı ilk mağazasıyla katılımcıların beğenisini topladı ve tam not aldı. Zeyko, ürün yelpazesinde bulunan gerçek taş, ahşap, beton ve cam kapakları, ralkataloğunda bulunan renkleri uygulayabilme avantajı, dünya çapında geçerli olan IF Design ve Reddot Design ödüllü tasarımları, mutfakları ve tüm bunların yanında el işçiliği olması gibi özelliğiyle mutfaklara yeni bir bakış açısı kazandırıyor.

Çok özel Nolte ve Zeykomutfak tasarımları Etiler’de…

Türkiye’de ithal mutfak pazarına 2009 yılından beri öncülük eden Nolte ile 2014 yılında pazara hızlı ve elit bir giriş yapan Zeyko,German Home Studio çatısı altında sizlere mutfaktan daha fazlasını sunmaya hazırlanıyor. Sadece estetiğe değil, fonksiyonelliğe de büyük önem veren iki büyük Alman markası,kullanıcılarına sunduğu sayısız renk, kapak modeli ve mekanizma seçenekleriyle gönülleri fethetmeyi başarıyor.

Alman kalitesi ve güvencesi altında üretilen tüm Nolte ve Zeyko ürünlerine Etiler mağazasından ulaşabilirsiniz.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.