Çoban Yıldızı’nda Şükrü Özyıldız ve Selin Şekerci, seyirciyi gözyaşlarına boğuyor

Most Production’ın büyük ses getiren dizisi Çoban Yıldızı’nda Şükrü Özyıldız ve Selin Şekerci’nin canlandırdığı Seyit ve Zühre’nin masum ve imkansız aşkı seyirciyi gözyaşlarına boğuyor.

Şükrü Özyıldız, Selin Şekerci, Selim Bayraktar ve Menderes Samancılar’ın başrollerinde yer aldığı “Çoban Yıldızı” dizisi hikayesi, görselliği, rejisi ve müzikleriyle seyircinin gönlünü fethetti. Dizide Selin Şekerci’nin canlandırdığı “Zühre” ile Şükrü Özyıldız’ın hayat verdiği “Seyit” in birbirlerine duydukları saf, masum ve bir o kadar da imkansız olan aşkı sosyal medyada da “yılın çifti” yakıştırmalarıyla büyük yankı buluyor.
Zühre’nin içine düştüğü cehennemden kurtulmak için olan çırpınışı Seyit’in ise onu kurtarmak için canından vazgeçmesi ekran başındaki izleyiciyi gözyaşlarına boğuyor.

Sosyal medya üzerinden her hafta yapımcı ve oyunculara binlerce mesaj geliyor. Gelen mesajların ortak noktası ise Seyit ve Zühre aşkının televizyon dünyasının unutulmaz aşkları arasında yerini alacak olması.

Çoban Yıldızı heyecan dolu bölümleriyle her Perşembe FOX ekranında!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.