Çisil Egeli ‘Bırak Acıları Ardında’

Yıllardır İstanbul ve İzmir’de sahne alan genç sanatçı Çisil Egeli Dmc müzik etiketi ile Samsun Demir yapımcılığında BIRAK ACILARI ARDINDA adlı teklisini müzik severlerle buluşturdu. Sözü ve Müziği Sinan Kaynakcı’ya aranjesi Eray Polat’a ait olan şarkının Video klipi ise İmre Haydaroğlu tarafından Alaçatı ve Ilıca’da çekildi. Rengarenk adlı dizide kullanılan şarkı yayımlandığı an itibari ile youtube ‘da büyük ses getirirken ünlü köse yazarı Ertuğrul Özkök tarafından da çok beğenilerek köşe yazısı oldu. Daha yolun başında olmasına rağmen ilgiden çok mutlu olduğunu söyleyen Çisil Egeli müzik için ben de varım dedi.

cisil-egeli

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.