Çinliler’den Wesley Sneijder’e rekor teklif

Çin transfer piyasasının en aktif takımı Jiangsu Suning, Wesley Sneijder’e de kancayı taktı.

Hollandalı maestronun menajeri Guido Albers’e yıllık net 10 milyon Euro’dan 3 senelik rüya gibi bir teklif ileten Jiangsu, Galatasaray’a da 16 milyon Euro bonservis bedeli ödeyebileceklerini ifade etti.

4 ay önce ilk çocuklarına kavuşan Sneijder çifti her ne kadar İstanbul’da mutlu olsa da teklifi Galatasaray’a ileten Albers’in “Yeni kontratımız gereği sezon sonunda 7.5 milyon Euro serbest kalma maddemiz var. Şimdi satmak isterseniz 16 milyon alırsınız. Biz de teklifi düşünüyoruz” dediği öğrenildi. Transferin 24 saat içinde netleşmesi bekleniyor.

ÇİNLİLER TRANSFER PİYASASINI SARSTI

Shakhtar Donetsk’ten Alex Teixeira’yı 50 milyon Euro’ya alarak 2016’nın transfer rekorunu kıran Jiangsu Suning yöneticilerinin Sneijder’e ise yıllık 7 milyon Euro’dan 4 yıllık sözleşme önerdiği belirtildi.

Burak Yılmaz’ın ardından bir yıldızını daha kaybetmek istemeyen sarı kırmızılı yöneticilerin bu teklifi geri çevirdiği, ancak görüşmelerin sürdüğü ifade edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.