Cindy Crawford: Kızım için endişe ediyorum

Cindy Crawford, model olmak isteyen kızı Kaia için endişe ettiğini belirterek “Başarılı olamazsa ezilir diye korkuyorum” dedi.

Güzelliğiyle yıllara meydan okuyan top model Cindy Crawford, Vogue dergisinin Avustralya edisyonuna kapak oldu. Kendisinin izinden giden 15 yaşındaki kızı Kaia hakkında endişelendiğini dile getiren Crowford, şöyle konuştu:

‘Böyle bir anneniz varsa…’

“Ben kariyerimde en tepeye yerleştim ve şimdi kızım da bunu yapamazsa ezilir diye korkuyorum. Böyle bir anneniz varsa ve aynı kariyerden geçtiğinizde başarı elde edemezseniz neler olabilir, sorguluyorum.”

Mağaza sinyali

Öte yandan Chanel, Versace, Valentino, Ralph Lauren ve Calvin Klein gibi önemli markalarla çalışan Crawford, derginin mart sayısına verdiği röportajda Sidney’de bir mağaza açacağının da sinyallerini verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.