Çilek Beach Club Bodrum sezonunu açtı

Ünlü şarkıcı Berksan Palmarina Bodrum Yalıkavak’ta sahibi olduğu Çilek Beach Club’ın Bodrum sezonunu açtı. Ünlü şarkıcı Berksan sahibi olduğu Bodrum Çilek Beach Club’ın kampanya fotoğrafları için ünlü fotoğrafçı Tayfun Çetinkaya’nın objektifine Selim Akar kreatif danışmanlığında poz verdi. Emre Erdemoğlu imzalı kırmızı bir takımla objektiflere 4 modelle birlikte poz veren Berksan Çilek tadında ateşli eğlenceye çağıran kampanya fotoğraflarıyla Bodrum’daki eğlencenin startını verdi.Berksan sezonun hayırlı geçmesi dileğiyle Bodrum’daki eğlencenin geçen sene kaldığı yerden devam edeceğini söyledi. Berksan’ın tanıtım fotoğrafları Bodrum caddelerindeki Bilboardları süsleyecek.

berksan

Adres: no:14, Çökertme Sk., 48400 Yalıkavak / BODRUM/

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.