Chromebook android için hazır

İki yeni Chromebook modelinin Android uygulamalarını test etmeye hazır olduğu duyuruldu. Chromebook’ların Android platformuyla artık çok daha iç içe olacak. Acer’ın Chromebook R11 ve Google’ın Chromebook Pixel adlı modelleri artık Play Store ve Android uygulamaları yükleyebilecek.

Teknoloji devi yaklaşık iki ay önce yaptığı açıklamada Chrome OS’e Play Store ve daha fazla Android uygulamasının geleceğini duyurmuştu. Ve nihayet bu özellik söz konusu iki yeni donanıma da sunulmuş olacak.

Acer Chromebook R11 ve Chromebook Pixel’den önce ASUS Chromebook Flip’e gelen bu özelliklerin mobil platform ve dizüstü bilgisayar arasında da yeni bir geçişlilik sağlayacağını söyleyebiliriz. Chip

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.