Charlize Theron’lu Atomic Blonde filminden sıcak bir fragman geldi

David Leitch’in yeni filmi Atomic Blonde, ‘seksi’ fragmanıyla heyecanı körüklüyor…

Ünlü oyuncu Charlize Theron’un başrolünde yer aldığı Atomic Blonde filminden sıcak bir fragman geldi!

Filmin başrolünde güzel oyuncuya Hollywood’un son zamanların en popüler oyuncularından biri olan, Parçalanmış ve X-Men’in son filmlerinden tanıdığımız James McAvoy eşlik ediyor.

Atomic Blonde’un oyuncu kadrosunda ayrıca Toby Jones, Sofia Boutella ve John Goodman gibi isimler yer alıyor.
Aksiyon dolu filmin konusundan kısaca bahsedelim; MI6’in en ölümcül suikastçısı Lorraine Broughton, soğuk savaş sırasında bir ajanın öldürülmesini araştırmak ve eksik ajanlar listesini bulmak için Berlin’e gönderilir. Berlin istasyon şefi David Percival ile işbirliği yaparlar ve ikisi gerilim dolu büyük bir aksiyona atılırlar…

Yönetmen koltuğunda David Leitch’in oturduğu (John Wick, Deadpool 2) film, ülkemizde Chantier dağıtımcılığı ile 28 Temmuz 2017’de vizyona girecek!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.