Ceza, Avrupa’nın en büyük müzik festivalinde sahne alacak

Avrupa’nın en büyük müzik festivali Sziget Festivali’nin en önemli sahnelerinden biri olan Europe Stage’de sahne alacak sanatçılardan biri de Ceza olacak.

Macaristan’ın Budapeşte kentinde Tuna nehri üzerinde yer alan Óbudai Adası’nda 10-17 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan Avrupa’nın en büyük müzik ve kültür etkinligi olan Sziget Festivali bu sene Ceza’yı da ağırlıyor.

DÜNYA STARLARIYLA AYNI PLATFORMDA

1 hafta boyunca 50’ye yakın sahnede yaklaşık 1000 sanatçının yer alacağı festivalde dünyanın dört bir yanından gelen 500 bine yakın festivalsever Rihanna, Muse, Noel Gallagher’s High Flying Birds, Manu Chao La Ventura, Oscar and the Wolf, Bastille, Block Party, Sigur Ros, Kaiser Chiefs, Crystal Castles, David Guetta, Jake Bugg, Parov Stellar, Roisin Murphy, Sia, Boys Noize ve daha bir çok sanatçı ile birlikte Ceza’yı seyretme şansı yakalayacak.

13 AĞUSTOS’TA SAHNEDE OLACAK

Ceza canlı orkestrasıyla birlikte Sziget Festivali’nde 13 Ağustos 2016 Cumartesi günü saat 20:00’de Europe Stage’de headliner olarak sahne alacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.