‘’Ceyhun Yılmaz Show’’ Best Fm’de kaldığı yerden devam edecek

Ceyhun Yılmaz Best Fm’de kaldığı yerden devam edecek.

Ceyhun Yılmaz, ”Ceyhun Yılmaz Show” adını verdiği programına 31 Aralık 2017 tarihinde başlayacak. Hafta içi her gün saat 16:00’da ‘’Ceyhun Yılmaz Show’’ programıyla kulaklara misafir olmaya hazırlanan ünlü radyocu, gezegenin her yerinden yol durumunu dinleyenlerin verdiği, her gün bir kıymetli insanın anlatıldığı ve haberlerin kahkahaya dizildiği ‘’Ceyhun Yılmaz Show’’ dinleyiciler ile buluşmaya hazırlanıyor.

Dünyada ilk kez CGB (Canlı Görüntülü Bağlantı) sistemiyle dinleyenlerinin sesini duyuracak olan Ceyhun Yılmaz’ın programında eş zamanlı sosyal medya akışının olduğu canlı yayında, her haber sadece iki dakika konuşulacak. Şarkıların yarısı çalınırken diğer yarısına ise dudaklar eşlik edecek. Şiir dinletilerine elbette ara vermeyen Ceyhun Yılmaz programını ‘’Şiirden Perde’’ ile kapatacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.