Ceyhun Yılmaz, Ekin Türkmen ve Aylin Aslım bir araya geldi

Ceyhun Yılmaz, Ekin Türkmen ve Aylin Aslım, digital dünyaya yeni bir soluk getirecek olan Brandface.tv nin marka elçileri oldular. Brandface.tv, kullanıcılarına hayatlarında yer etmiş markaları veya değinmek istedikleri sosyal sorumluluk temalarını 29 saniyelik videolarla anlatma imkanı sunarken bir yandan da ödüllendiriyor. Her hafta en çok beğeni alıp vitrine çıkan 8 videodan en çok beğenilen video 1000 Tl’lik ödülün de sahibi olacak.
Enerjileriyle herkesi kendilerine hayran bırakan 3‘lü çekim sırasında da yaratıcı karelere imza attılar. Kendi alanlarında imza attıkları farklı projelerle herkesin beğenisini kazanan Marka elçileri Ceyhun Yılmaz, Ekin Türkmen ve Aylin Aslım, gençlerin yaratıcı fikirlerini paylaşabileceği, üretebileceği ve aynı zamanda kazanacağı bu proje içinde olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.