Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak evleniyor

Ünlü çift Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci Kaz Dağları’nda 20 kişilik bir düğünle dünya evine girecek.

Uzun süredir birlikte olan ünlü çift, Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak 19Aralık Cumartesi günü Kaz Dağları’nda 20 kişilik bir düğünle dünya evine girecek.

Ünlü oyuncular için geçen Eylül ayında evlendikleri dedikodusu çıkmış ama Şakrak “Henüz imza atmadık ama her an evlenebiliriz” açıklaması yapmıştı. Ceyda Düvenci de geçen hafta bir röportajında evleneceğini söylemiş ama tarih vermemişti. Bunun üzerine edinilen bilgilere göre Düvenci ile Şakrak, 19 Aralık Cumartesi günü yani yarın imzayı atacağı öğrenildi.

20 KİŞİLİK DÜĞÜN

Kaz Dağları’nda vuslata ermeye karar veren çiftin çok mütevazı bir düğün organize ettiği, üçüncü kez evlenecek olan Ceyda Düvenci ile ikinci kez nikah masasına oturacak olan Bülent Şakrak’ın evliliğine sadece 20 kişi şahitlik edeceği de edinilen bilgiler arasında.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.