‘Cesur Yürek’, ülke gündeminin odak noktası olan terörü ekranlara taşıyor

Show TV’de yayınlanan politik aksiyon dizisi ‘Cesur Yürek’, ülke gündeminin odak noktası olan terörü ekranlara taşıyor.

Başrollerini Onur Tuna, Rüveyda Öksüz ve Hüseyin Avni Danyal’ın paylaştığı ‘Cesur Yürek’ dizisi, 12 Ocak Perşembe akşamı yayınlanacak 13’üncü bölümünde, terörün nedenlerini ve sonuçlarını masaya yatırıyor. Dizinin dün ekranlara gelen tanıtımında canlı bomba eylemi dikkati çekiyor.

‘Bir insan neden canlı bomba olur? Nasıl bir süreçten geçerek, hayatını hiçe sayacak kadar kin ve öfkeyle dolar?’ sorularını cevaplamayı hedefleyen bölümde, dikkat çekici bir de ayrıntı var.

2016 yılının son haftasında çekimleri gerçekleştirilen bölümde, eylemi gerçekleştiren teröristi fark edip halkı uyaran bir polis memurunun, canını hiçe sayıp canlı bombanın üzerine kapanması, 5 Ocak’ta İzmir’de yaşanan hain saldırıyla büyük benzerlikler taşıyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.