Cesur ve Güzel’in yeni bölümüne Cesur ve Sühan’ın yakınlaşması damga vuracak

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün rol aldığı Cesur ve Güzel çok konuşulacak üçüncü bölümüyle ekrana geliyor.

Dizinin yeni bölümünde; Cesur, Sühan’ı akşam yemeğine davet edecek. Cesur’u takip ettiği ortaya çıkan Sühan, baş başa geçirdikleri akşamda ailesinin geçmişiyle ilgili bilinmeyenleri Cesur’la paylaşacak. Sühan’ın samimiyetinden çok etkilenen Cesur, yeni tanımaya başladığı bu kadına karşı istemese de hayranlık duymaya başlayacak. Bölümde ikilinin romantik yakınlaşması kaçınılmaz olacak.

AİLESİNİN YADİGAR TABLOLARINA ULAŞMAYA ÇALIŞACAK!

Cesur, ailesinin hayatını çalan ve zengin olan Tahsin Korludağ’dan intikamını almak için adım atacak. İlk olarak ailesinin yadigarı olan kıymetli tabloları ele geçirmek için Rıfat’la birlikte düğmeye basacak. Cesur, tabloları ele geçirmeyi başarabilecek mi?

KORLUDAĞLILARIN GİZEMİ!

Dizinin yeni bölümünde sadece Cesur değil Korludağlıların da sakladıkları sırları gün yüzüne çıkmaya başlayacak. Korhan babası Tahsin’in sır gibi sakladığı geçmişini yüzüne vururken Mihriban, Adalet’in sakladıklarını öğrenmek için hapishanenin yolunu tutacak. Cahide’nin ise Hülya ile çevirdiği hamilelik oyunu oldukça tehlikeli bir yolculuğa dönüşecek.

Ece Yörenç’in senaristliğini, Ali Bilgin’in yönetmenliğini üstlendiği Cesur ve Güzel 24 Kasım perşembe günü saat 20:00’da Star TV’de ekrana gelecek.

3.BÖLÜM FRAGMANI:

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.